Outfit

Outfit #11 – Nyárutó

Még éppen időben vagyok ezzel a bejegyzéssel így szeptember 2-án, és ezzel le is zárom az idei nyári outfit-posztok sorát. Jöhetnek az őszi szettek: részemről öröm-boldogság, hiszen imádom az őszt!

Na de még egyelőre vissza a nyárhoz, ha csak egy gondolat erejéig is… Mert habár még meleg van, de a fák lombjai már nem olyan élénk zöldek, a nappalok bizony rövidebbek és a nap sem süt már olyan erővel, mint néhány héttel ezelőtt: igazi nyárutó hangulat uralkodik rajtam.

Ez a nyár számomra kétségtelenül az ingruhák évszaka volt: tavaly lemaradtam róla, egyetlen darabot sem sikerült beszereznem, idén viszont többet is, és i-m-á-d-o-m őket! Beszereztem egy maxi ingruhát, egy ujjatlan- és egy háromnegyedes ujjú navy blue darabot, valamint ezt a tengerészkék-fehér csíkos klasszikust, ami a mostani szett főszereplője volt. Lehet, hogy egy stylist szájából ez furcsán hangzik (ezért is kedvelem jobban a stílustanácsadó megnevezést…), de én általában az egyszerűség híve vagyok, nem szeretem túlbonyolítani a dolgokat. Nem volt ez másként ezzel az összeállítással sem: ingruha – nem a saját övével, hanem egy vékony napsárga derékövvel -, a kedvenc nude cipőm, napsárga kiegészítők, amelyek közül a kedvencem a kis sárga Naan Design bőr fülbevaló.

A fotókat ezúttal is Kolonics Patri készítette, őt megtaláljátok facebookon (
https://www.facebook.com/kolonicspatriciaphoto/ ) vagy a honlapján (
https://kolonicspatricia.com/ ).

Ruha: House
Cipő: Tamaris
Táska: Carpisa
Öv: H&M
Fülbevaló: The Naan Design
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük