Színtanácsadás

A színtanácsadás során az arcod közelébe helyezett színkendők segítségével megállapítjuk, hogy milyen évszaktípusba tartozol. Megnézzük, melyek azok a színek, amelyek kiemelik a természetes adottságaidat, harmonizálnak a bőröd, a hajad és a szemed tónusaival, amiktől igazán él és üde az arcod és a tekinteted. Amennyiben hajszínváltásban gondolkodsz, javaslatot teszek a számodra leginkább megfelelő árnyalatokat illetően, valamint tanácsot kapsz arra vonatkozóan is, hogy ékszerek és kiegészítők terén milyen színekben érdemes gondolkodnod. A jó színek sminkben is fontos részét képezik a megjelenésünknek: a színkendőzés után mutatok neked olyan rúzs- és pirosító árnyalatokat, amelyek szinte biztosan harmonizálnak a színtípusoddal. Ezeket ott, a tanácsadás helyszínén ki is próbálhatod, hogy gyakorlatban is lásd, milyen hatással vannak a megfelelő árnyalatok az arcodra.

A tanácsadás végén kapsz tőlem egy színkártyát a saját típusodnak megfelelő színpalettával, amely rendkívül nagy segítség lesz ruhavásárlásnál, hiszen praktikus méretének köszönhetően akár a pénztárcádban is bárhová magaddal viheted, és hasznos iránytűként mindig ott lesz veled, amikor színválasztásra kerül a sor. A tanácsadást követően néhány napon belül elektronikus formában elküldök neked egy írásos összefoglalót az elhangzottakról, amely tartalmaz egy színtípusodhoz illő sminktermék ajánlót is, konkrét márka- és árnyalat megjelöléssel.

A színtanácsadás után sem engedem el a kezed: tagságot biztosítok neked True Colours Stílustippek nevű zárt facebook csoportomban, ahol nem csak tőlem, de a True Colours közösség többi tagjától is segítséget, visszajelzést kaphatsz ha bármilyen kérdésed felmerül.

A szolgáltatás időtartama: 1,5-2 óra
A szolgáltatás ára: 25.000 Ft