Kombinált szín-és testalkat tanácsadás

A kombinált szín- és testalkatelemzés egy igazi, külső-belső átalakulást elindító szépségcsomag. Olyan, a mindennapok során is hasznosítható biztos tudást ad, amelynek birtokában nem csak hogy teljes tudatossággal nyúlsz majd a számodra megfelelő ruhákhoz és kiegészítőkhöz, sminkekhez, de ez a tudatosság olyan magabiztossággá, önbizalommá és kisugárzássá válik, amelynek az életed minden területén pozitív hozadékai lesznek.

Hogyan épül fel a tanácsadás?

A színtanácsadás során az arcod közelébe helyezett több, mint száz, különböző árnyalatú színkendő segítségével megállapítjuk, hogy milyen évszaktípusba tartozol. Megnézzük, melyek azok a színek, amelyek kiemelik a természetes adottságaidat, harmonizálnak a bőröd, a hajad és a szemed tónusaival, amiktől igazán él és üde az arcod és a tekinteted.

Amennyiben hajszínváltásban gondolkodsz, javaslatot teszek a számodra leginkább megfelelő árnyalatokat illetően, valamint tanácsot kapsz arra vonatkozóan is, hogy ékszerek és kiegészítők terén milyen színekben érdemes gondolkodnod. A jó színek sminkben is fontos részét képezik a megjelenésünknek: a színkendőzés után mutatok neked olyan rúzs- és pirosító árnyalatokat, amelyek szinte biztosan harmonizálnak a színtípusoddal. Ezeket ott, a tanácsadás helyszínén ki is próbálhatod, hogy gyakorlatban is lásd, milyen hatással vannak a megfelelő árnyalatok az arcodra.

A testalkatelemzés során megnézzük, hogy milyen testalkat típusba tartozol és ezt milyen fazonokkal, szabásvonalakkal tudod a legszebben kiemelni. Megbeszéljük, hogy mire kell figyelned vásárlásnál, milyen anyagú és fazonú ruhákat keress. Elmondom, hogy milyen alapdarabokat érdemes beszerezned mind ruhák, mind kiegészítők terén, hogy kialakíts egy jól kombinálható ruhatárat.

A tanácsadás végén kapsz tőlem egy színkártyát a saját típusodnak megfelelő színpalettával, amely rendkívül nagy segítség lesz ruhavásárlásnál, hiszen praktikus méretének köszönhetően akár a pénztárcádban is bárhová magaddal viheted, és hasznos iránytűként mindig ott lesz veled, amikor színválasztásra kerül a sor. A tanácsadást követően néhány napon belül elektronikus formában elküldök neked egy írásos összefoglalót az elhangzottakról, amely tartalmaz egy színtípusodhoz illő sminktermék ajánlót is, konkrét márka- és árnyalat megjelöléssel.

A színtanácsadás után sem engedem el a kezed: tagságot biztosítok neked True Colours Stílustippek nevű zárt facebook csoportomban, ahol nem csak tőlem, de a True Colours közösség többi tagjától is segítséget, visszajelzést kaphatsz ha bármilyen kérdésed felmerül.

A szolgáltatás időtartama: kb. 3-3,5 óra
A szolgáltatás ára: 35.000 Ft