Kombinált szín-és testalkat tanácsadás

A kombinált szín- és testalkatelemzés egy igazi, külső-belső átalakulást elindító szépségcsomag. Olyan, a mindennapok során is hasznosítható biztos tudást ad, amelynek birtokában nem csak hogy teljes tudatossággal nyúlsz majd a számodra megfelelő ruhákhoz és kiegészítőkhöz, sminkekhez, de ez a tudatosság olyan magabiztossággá, önbizalommá és kisugárzássá válik, amelynek az életed minden területén pozitív hozadékai lesznek.

Hogyan épül fel a tanácsadás?

A színtanácsadás során az arcod közelébe helyezett több, mint száz, különböző árnyalatú színkendő segítségével megállapítjuk, hogy milyen évszaktípusba tartozol. Megnézzük, melyek azok a színek, amelyek kiemelik a természetes adottságaidat, harmonizálnak a bőröd, a hajad és a szemed tónusaival, amiktől igazán él és üde az arcod és a tekinteted.

Amennyiben hajszínváltásban gondolkodsz, javaslatot teszek a számodra leginkább megfelelő árnyalatokat illetően, valamint tanácsot kapsz arra vonatkozóan is, hogy ékszerek és kiegészítők terén milyen színekben érdemes gondolkodnod. A jó színek sminkben is fontos részét képezik a megjelenésünknek: a színkendőzés után mutatok neked olyan rúzs- és pirosító árnyalatokat, amelyek szinte biztosan harmonizálnak a színtípusoddal. Ezeket ott, a tanácsadás helyszínén ki is próbálhatod, hogy gyakorlatban is lásd, milyen hatással vannak a megfelelő árnyalatok az arcodra.

A testalkatelemzés során megnézzük, hogy milyen testalkat típusba tartozol és ezt milyen fazonokkal, szabásvonalakkal tudod a legszebben kiemelni. Megbeszéljük, hogy mire kell figyelned vásárlásnál, milyen anyagú és fazonú ruhákat keress. Elmondom, hogy milyen alapdarabokat érdemes beszerezned mind ruhák, mind kiegészítők terén, hogy kialakíts egy jól kombinálható ruhatárat.

Mit kapsz egy kombinált szín- és testalkat tanácsadáson? 

  • Színtípus elemzés közel 120 különböző árnyalatú színkendő segítségével
  • Részletes színtípus ismertetés, színkombinációk átbeszélése, valamint azt is megbeszéljük, hogyan viseld azokat a színeket, amelyek esetleg nincsenek a palettádon.
  • Kiegészítők és hajszínek átbeszélése
  • Rúzspróba – közel 60 rúzs árnyalat közül megkeressük azokat, amelyek számodra a legmegfelelőbbek
  • Pirosító próba 
  • Egyedi színkártya a számodra legmegfelelőbb színekkel
  • Testalkatelemzés – a vertikális és horizontális testarányoknak, egyéni testalkati sajátosságoknak leginkább megfelelő fazonok, szabásvonalak, optikai trükkök, anyagok és minták ismertetése. A testalkatnak és az arcformának megfelelő kiegészítők, frizura átbeszélése.
  • Hogy a továbbiakban is mindig kéznél legyen a tanácsadáson elsajátított tudás, ajándékba adok neked egy 15.000 Ft értékű, 25 oldalas színtípus e-könyvet, ami tartalmazza a színtípusod részletes leírását, színkombinációkat és színharmóniákat, hajszín- valamint kiegészítő árnyalatokat, és részletes sminktermék ajánlót konkrét márkákkal.
  • Valamint egy 10.000 Ft értékű, 15 oldalas testalkat e-könyvet, amely tartalmazza a testalkatod részletes ismertetését, a számodra előnyös és előnytelen fazonok, szabásvonalak képekkel illusztrált leírását, valamint a számodra megfelelő alapdarabokat, mintákat és anyagokat.

A tanácsadás után sem engedem el a kezed: tagságot biztosítok neked True Colours Stílustippek nevű zárt facebook csoportomban, ahol nem csak tőlem, de a True Colours közösség többi tagjától is segítséget, visszajelzést kaphatsz ha bármilyen kérdésed felmerül.

Fontos, hogy a színtípus elemzést kizárólag természetes fényben végzem, ezért az időpont egyeztetésnél ezt mindenképpen figyelembe kell vennünk, a téli időszakban pedig legkésőbb délután 14:30-kor tudunk kezdeni, hogy mindenképpen megfelelőek legyenek a fények.

A szolgáltatás időtartama: kb. 3-3,5 óra
A szolgáltatás ára: 45.000 Ft