Szín-és testalkatelemzés, stílustanácsadás

A színtanácsadás során az arcod közelébe helyezett színkendők segítségével megállapítjuk, hogy milyen évszaktípusba tartozol. Megnézzük, melyek azok a színek, amelyek kiemelik a természetes adottságaidat, harmonizálnak a bőröd, a hajad és a szemed tónusaival, amiktől igazán él és üde az arcod és a tekinteted.
Beszélünk a számodra leginkább előnyös smink- és hajszínekről, valamint tanácsot kapsz arra vonatkozóan is, hogy ékszerek és kiegészítők terén milyen színekben érdemes gondolkodnod.
A tanácsadás végén kapsz tőlem egy kártyát a saját típusodnak megfelelő színpalettával, amely segítségedre lehet, ha ruhákat vagy sminket vásárolsz.
A testalkatelemzés és stílustanácsadás során megnézzük, hogy milyen testalkat típusba tartozol és ezt milyen fazonokkal, szabásvonalakkal tudod a legszebben kiemelni. Megbeszéljük, hogy mire kell figyelned vásárlásnál, milyen anyagú és fazonú ruhákat keress. Elmondom, hogy milyen alapdarabokat érdemes beszerezned mind ruhák, mind kiegészítők terén, hogy kialakíts egy jól kombinálható ruhatárat.

A tanácsadás végén kapsz egy színtípusodnak megfelelő színpalettát, amely segítségedre lehet ruha- és sminktermék vásárlásnál, valamint a tanácsadást követően elektronikus formában elküldök Neked egy írásos összefoglalót az elhangzottakról.

A szolgáltatás időtartama: kb. 2,5 óra
A szolgáltatás ára: 29.900 Ft