Páros vagy csoportos tanácsadás

Vegyél részt egy tanácsadáson a barátnőddel, kollégáddal, édesanyáddal vagy akivel csak szeretnél – szuper közös program, remek hangulatban, amelynek során bevezetlek Titeket a színek és testalkatok világába. Hogyan is kell ezt elképzelni?

A színtípus elemzés során megállapítjuk, milyen évszaktípusba tartoztok, és ez alapján milyen színeket érdemes az arcotok közelében viselnetek, hogy igazán üde és harmonikus legyen a megjelenésetek. Tanácsot kaptok arra vonatkozóan is, hogy milyen számotokra az ideális hajszín, illetve, hogy milyen sminkszínek emelik ki igazán az arcotokat.
A stíluselemzés első lépéseként megnézzük, milyen testalkat típusba tartoztok, ezután ennek megfelelően megbeszéljük, milyen szabásvonalak, fazonok, anyagok az ideálisak számotokra, és milyen kis optikai trükköket érdemes alkalmaznotok, hogy a lehető legelőnyösebben jelenjetek meg.

Mit kaptok egy páros színtanácsadáson? 

  • Színtípus elemzés közel 120 különböző árnyalatú színkendő segítségével
  • Részletes színtípus ismertetés, színkombinációk átbeszélése, valamint azt is megbeszéljük, hogyan viseljétek azokat a színeket, amelyek esetleg nincsenek a palettátokon.
  • Kiegészítők és hajszínek átbeszélése
  • Rúzspróba – közel 60 rúzs árnyalat közül megkeressük azokat, amelyek számotokra a legmegfelelőbbek
  • Pirosító próba 
  • Egyedi színkártya a számotokra legmegfelelőbb színekkel
  • Egy 25 oldalas színtípus e-könyv, ami tartalmazza a színtípusotok részletes leírását, színkombinációkat és színharmóniákat, hajszín- valamint kiegészítő árnyalatokat, és részletes sminktermék ajánlót konkrét márkákkal.

Amennyiben páros szín- és testalkat elemzésen vesztek részt, úgy a fentiek mellett:

  • Testalkatelemzés – a vertikális és horizontális testarányoknak, egyéni testalkati sajátosságoknak leginkább megfelelő fazonok, szabásvonalak, optikai trükkök, anyagok és minták ismertetése. A testalkatnak és az arcformának megfelelő kiegészítők, frizura átbeszélése.
  • Egy 15 oldalas testalkat e-könyv, amely tartalmazza a testalkatotok részletes ismertetését, a számotokra előnyös és előnytelen fazonok, szabásvonalak képekkel illusztrált leírását, valamint a számotokra megfelelő alapdarabokat, mintákat és anyagokat.

A páros vagy csoportos (max. 4 fő) tanácsadások kedvezményes áron vehetőek igénybe: 
Páros vagy csoportos színtanácsadás: 25.000 Ft/ fő (35.000 Ft helyett)
Páros vagy csoportos szín- és testalkatelemzés: 35.000 Ft/fő (45.000 Ft helyett)