Színtípus e-könyv

Már rendelhető mind a tizenkét altípus számára saját e-könyv, ami összefoglalja az adott színtípus sajátosságait. Ez a hasznos iránytű segítségedre lesz, ha jártál már színtanácsadáson, ismered a színeidet, de szeretnél egy kicsit jobban elmélyülni bennük, hogy igazán a saját típusod szakértőjévé válhass!

Minden 24 oldalas, pdf formátumú e-könyv tartalmazza:

  • az adott színtípus színpalettáját, részletes leírását
  • különböző színharmóniák (monokróm, analóg, stb.) képekkel illusztrált leírását az adott színtípusnak megfelelően, valamint javaslatokat a színtípusnak megfelelő mintákra
  • képekkel illusztrált leírást arra vonatkozóan, hogyan kombinálja a saját színeit a másik három főtípus színeivel
  • a színtípusnak megfelelő alap ruhadarabokat és kiegészítőket
  • jó és rossz sminkszíneket valamint tanácsokat a színtípusnak megfelelő sminkre vonatkozóan
  • javaslatokat a megfelelő és kerülendő hajszínekkel kapcsolatban
  • részletes és konkrét sminktermék ajánlót hazai és külföldi márkákkal
  • javaslatokat az ékszer- és kiegészítőválasztásra

A színtípus e-könyv ára: 15.000 Ft

Rendelés:
info@truecolours.hu
06 30 9475 875

Ti mondtátok az e-könyvekről:

“Nagyon szuper kis anyag lett, nagyon szépen össze van benne szedve minden, amire biztos alapként minden nőnek szüksége lenne és vizuálisan is nagyon igényes.:) Ez az a szintű információ, amit mindenkinek a tanácsadás után meg kellene kapnia, így egyben. Eddig is megvolt nagyon sok információm, de nem ennyire szépen összeszedve, amit bármikor kinyitok és felütök, ha kell egy kis inspiráció, vagy ha mondjuk egy új rúzst szeretnék venni, akkor biztosra tudjak menni, ne kelljen fórumokat bogarászni, fölöslegesen próbálgatni, megvenni valamit, ami végül nem jó. Igazából, ha kinyitom, és végiggörgetem, akkor egy tök jó tavaszias stílus hangulatot kapok, ami már önmagában segít abban, hogy hogyan is néz ki a stílusos, tudatos ‘meleg tavasz’ megjelenés. Sok hiánypótlót találtam benne: különösen örülök a ‘mintás’ résznek, mert kevés ilyen szépen illusztrált tavaszos mintát láttam eddig, illetve a  kékeknek, mert a meleg kékeknél elbizonytalanodom gyakran. A rúzsajánló is nagyon tetszik, olyan színeket kaptam most, amiket eddig még nem láttam senkitől. Hasznos még az alapruhatár rész is, olyan jó lenne, ha ezek az alaptudás részei lennének, és már fiatalabb korunkban megtanítanák nekünk. :)”
– Mariann

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

“Hiánypótló ez az e-könyv! Amióta rátaláltam a színtípusokra, mint témára pár éve, azóta imádom, hihetetlen érdekes, mennyit számítanak a színeink a megjelenésünkben. Rengeteget olvastam is ezzel foglalkozó különböző oldalakon, viszont ilyen átfogó, érthető, rendszerezett, praktikus anyagot sehol nem láttam még a témában! Elsőre az jutott eszembe, hogy alapos, igényesen kidolgozott kis könyv és abszolút tükrözi a kifinomultságod is – még a betűtípus és szöveg színe is annyira tetszik, hogy egyszerűen öröm ránézni. Nagyon tetszik a logikus felépítés, a szemléletes példák, a sok-sok gyakorlati tipp, legyen szó az alapdarabokról vagy konkrét sminktermékekről. Szuper kisokos, amihez időről időre visszanyúlhat az ember, ha egy kis emlékeztetőre, inspirációra van szüksége.”
– Kata

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

“Sikerült kétszer is elolvasnom az elmúlt két napban az e-bookot, szuper összefoglalója lett a dolognak.:) Nekem remek mankó, különösen mert hajlamos vagyok egy maximálisan megfelelő szín esetében is elbizonytalanodni, így én minden segítségnek örülök. Nagyon tetszett, hogy nagyon jó minőségűek a képek, ránagyítva vagy nagyobb képernyőn (teszteltem táblagépen is ;)) is jól látom az árnyalatokat, illetve a különbségeket. Nekem jól jött, hogy teljes színkörrel indítottál, vagy hogy több szettben is szerepelnek más évszaktípusok színei, illetve, hogy a sminkeknél is feltüntettél rossz árnyalatokat. Az alapdarabos ötlet nagyon tetszett, el is kezdtem pipálgatni, hogy mi az, ami megvan belőle, megkönnyíti a “matekolást”, hogy hogyan alakítható ki a ruhatár, hogy biztosan legyen minden darabhoz passzoló másik. Annak külön örültem, hogy van az ajánlóban magyar márka is.:) “
– Réka

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

“Csodálatos, részletes és látszik hogy a szíved-lelked benne van!!! 🙂 Nagyon hasznos lesz számomra, még egyszer köszönöm Gina!!”
– Zsófi