Outfit

Outfit #3 – Spring Vibes

Itt a tavasz! Vagy már a nyár..? Akárhogy is: végre lehet fantáziadúsan öltözködni, előkerülhetnek a könnyedebb ruhadarabok, nyári kalapok, vidám kiegészítők… ez az én évszakom.:)

Az idei év egyik slágerdarabja az úgynevezett “paperbag” nadrág, ami egy magasan szabott, derékban húzott és megkötős fazon – az arányaiban hosszabb felsőtest és rövidebb lábak legjobb barátja. Amikor megláttam ezt a piros nadrágot, azonnal szerelembe estem, de – ahogy az nálam lenni szokott – természetesen nem illett rám tökéletesen, mivel nem vagyok kifejezetten konfekció méret: a széles csípőmhöz képest nagyon vékony a derekam, így sokszor igazíttatnom kell a ruháimon. Mindenkinek ajánlom, aki egy kicsit is eltér a konfekcióméretektől – és lássuk be, ez a nők többségére igaz -, hogy keressen egy megbízható varrónőt, és igazíttassa magára a ruhákat, mert a végeredmény magáért fog beszélni!

A piros nadrág mellett a másik nagy szerelem ez a kalap volt, amit tavaly szereztem be egy horvátországi kisvárosban. Egyébként is nagy rajongója vagyok a kalapoknak, és örülök, hogy az utóbbi években újra visszatérni látszik az utcai divatba is ez a hosszú évtizedekig méltatlanul hanyagolt kiegészítő. Vegyünk példát a britekről és hordjunk bátran kalapot, Hölgyeim!

A szettbe egy kis extra romantikát visz a pöttyös felső, ami szerény véleményem szerint az egyik legnőiesebb, legbájosabb minta. Ami pedig a nude cipőt illeti: ugye nem is kell mondanom…? 😉

Felső: Zara
Nadrág: H&M
Cipő: Lasoczki
Táska: Orsay
Fotó: Kolonics Patrícia Photography

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük