Páros tanácsadás

Vegyél részt egy tanácsadáson a barátnőddel, kollégáddal, édesanyáddal vagy akivel csak szeretnél – szuper közös program, remek hangulatban, amelynek során bevezetlek Titeket a színek és testalkatok világába. Hogyan is kell ezt elképzelni?

A színtípus elemzés során megállapítjuk, milyen évszaktípusba tartoztok, és ez alapján milyen színeket érdemes az arcotok közelében viselnetek, hogy igazán üde és harmonikus legyen a megjelenésetek. Tanácsot kaptok arra vonatkozóan is, hogy milyen számotokra az ideális hajszín, illetve, hogy milyen sminkszínek emelik ki igazán az arcotokat.
A stíluselemzés első lépéseként megnézzük, milyen testalkat típusba tartoztok, ezután ennek megfelelően megbeszéljük, milyen szabásvonalak, fazonok, anyagok az ideálisak számotokra, és milyen kis optikai trükköket érdemes alkalmaznotok, hogy a lehető legelőnyösebben jelenjetek meg.

A tanácsadás végén kaptok egy színtípusotoknak megfelelő színpalettát, amely segítségetekre lehet ruha- és sminktermék vásárlásnál, valamint a tanácsadást követően elektronikus formában elküldök Nektek egy írásos összefoglalót az elhangzottakról.

A tanácsadás időtartama: kb. 2,5-4 óra

A páros tanácsadások kedvezményes áron vehetőek igénybe: 
Páros színtanácsadás: 17.900 Ft/ fő (21.900 Ft helyett)
Páros szín- és testalkatelemzés: 24.900 Ft/fő (29.900 Ft helyett)