Szín-Stílus-Testalkat workshop

A kiscsoportos (maximum 3 fő) workshop keretében egy komplett szín-, testalkat- és stíluselemzésre kerül sor. Az ilyen alkalom igazi női énidős program, egy kis szépség-csomag, amely útmutatóként szolgál a színek és fazonok világában való eligazodáshoz, a saját stílus kialakításához és fejlesztéséhez.

A színtípus elemzés során megállapítjuk, milyen évszaktípusba tartoztok, és ez alapján milyen színeket érdemes az arcotok közelében viselnetek, hogy igazán üde és harmonikus legyen a megjelenésetek. Tanácsot kaptok arra vonatkozóan is, hogy milyen számotokra az ideális hajszín, illetve, hogy milyen sminkszínek emelik ki igazán az arcotokat.

A stíluselemzés első lépéseként megnézzük, milyen testalkat típusba tartoztok, ezután ennek megfelelően megbeszéljük, milyen szabásvonalak, fazonok, anyagok az ideálisak számotokra, és milyen kis optikai trükköket érdemes alkalmaznotok, hogy a lehető legelőnyösebben jelenjetek meg.

A workshop végén kaptok egy színtípusotoknak megfelelő színpalettát, amely segítségetekre lehet ruha- és sminktermék vásárlásnál.

A workshop időtartama: létszámtól függően 4 – 5 óra
A workshop ára: 25.000 Ft/fő
(A feltüntetett ár budapesti helyszínre vonatkozik. A vidéki workshopok áráról e-mailben vagy telefonon tudok tájékoztatást nyújtani .) 

JELENTKEZÉS: az alábbi linkre kattintva
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdXUTCc74qVtFspGvXtMgT0vbuqctKU6tNMlUhZq-G1xRJwgA/viewform 

FONTOS! A járványhelyzetre való tekintettel a workshopok bizonytalan ideig nem kerülnek megrendezésre!