Stílustanácsadás férfiaknak

Ha nem igazodsz el a színek, ruhák és kiegészítők világában, de fontos számodra a megjelenésed, és szívesen vennéd, ha valaki segítene kialakítani a számodra legmegfelelőbb stílust, akkor szeretettel várlak egy stílustanácsadásra, amely kifejezetten férfiaknak szól.
Legyen szó hétköznapi, üzleti vagy éppen ünnepi öltözködésről, a praktikum mellett a stílus is fontos tényező, hiszen a stílusos, alkalomnak megfelelő megjelenés magabiztosságot ad, a magabiztosság pedig a siker egyik kulcsa.
A tanácsadás során megbeszéljük, hogy milyen ruhákat szoktál és szeretsz hordani, milyen stílus áll hozzád a legközelebb, illetve, hogy a munkahelyeden van-e olyan dress code, amelyet figyelembe kell vennünk a ruhatárad kialakításánál. Megnézzük, milyen színek a számodra legmegfelelőbbek, és milyen ruhadarabokra van szükséged ahhoz, hogy a ruhásszekrényed tartalma praktikus, jól kombinálható és stílusos legyen.
Megbeszéljük, hogy nadrág-, ing-, öltönyvásárlásnál mire kell figyelned, hogy milyen alap kiegészítőket (öv, cipő, nyakkendő, óra) érdemes beszerezned, és ezeket hogyan kombináld egymással. Ha szeretnéd, hogy a megbeszélt darabokat együtt szerezzük be, vagy csak úgy érzed, jól jönne egy kis segítség a vásárlásban is, lehetőség van közös vásárlásra, ennek részleteit a „Vásárlás stylisttal” menüpont alatt találod.

A szolgáltatás időtartama: kb. 1,5-2 óra
A szolgáltatás ára: 24.900 Ft