Outfit

Outfit #7 – Október

“Boldog vagyok, hogy olyan világban élek, ahol vannak októberek” – mondta Anna, a zöld oromból, Lucy Maud Montgomery karaktere – és én szívemből egyetértek. Néha el sem hiszem, mennyi színe van az ősznek… idén pedig az időjárással is nagy szerencsénk volt, sokáig gyönyörködtetett bennünket a vénasszonyok nyara. Egy ilyen csodaszép délelőttöt választottunk az új outfit fotózásra, Zugligetben az egykori Lóvasút végállomás felújított épületénél, ami igazi kis gyöngyszem a budai hegyekben – érdemes elsétálni arrafelé. 😉

A mostani szett koncepcióját az alapdarabok adták: szeretem az egyszerűséget, a letisztult, egymással jól kombinálható darabokat, emiatt is a szívem csücske a franciás stílus. A színek tekintetében is az egyszerűségre, a bázis színekre törekedtem: sötétkék, fehér, piros (színtípus szerint tetszőleges kedvenccel behelyettesíthető) – és a nude, ami gyakorlatilag teljesen semleges szereplője az összeállításnak.

  • A piros kabátot még nyáron találtam egy leárazáson: a klasszikus fazonja és számomra ideális színe miatt nálam abszolút alapdarab lesz az átmeneti évszakokban. Az öv a kedvenc piros nadrágom tartozéka – de most is nagyon jól jött 😉
  • A sötétkék, koptatás nélküli farmer tavalyi szerzemény és azóta is a kedvencem, a derékmagassága, a színe és a fazonja miatt. Teljesen univerzális darab, csinos szettekben és lazább, tornacipős összeállításokban is tökéletesen megállja a helyét.
  • A nude magassarkú, amit éppen a fotózás előtti héten vettem, hipp-hopp kedvenccé lépett elő, hiszen végre találtam olyan árnyalatot, ami szinte megegyezik a bőröm színével, és még a sarokmagassága is a kényelmes kategóriába esik… éljen!:)
  • A sötétkék-fehér csíkos blúz egyszerűségébe visz egy kis csavart a nyakmegoldása, ami számomra abszolút stílus azonos, hiszen imádom a masnikat.
  • Ami a kiegészítőket illeti: a kalapot és a kis piros bőrtáskát Velencében vásároltam, nekem ebből a két kiegészítőből soha nem lehet elég… nincs mit tenni. 😀 A gyöngy fülbevaló és a karperec szintén alapdarabjai a ruhatáramnak: szerintem a gyöngynél klasszikusabb és nőiesebb kiegészítő nem igazán létezik.

A képeket mint mindig, a szuper tehetséges fotósom, Kolonics Patrícia készítette. Patrit itt találjátok meg:
https://www.facebook.com/kolonicspatriciaphoto/

Kabát: Zara
Farmer: Levi’s
Blúz: H&M 
Cipő: Tamaris

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük