Outfit

Outfit #6 – Őszi hangulatban

Itt van újra és szép, mint mindig… Ősz, ami mindig olyan nekem, mint egy második tavasz: minden színes, de édes virágillat helyett már avar- és kéményfüst-illatos, újra lehet rétegesen öltözködni – éljen! – és előkerülhetnek a gardrób mélyéről az átmeneti kabátok, a sálak, kalapok… Amiket viselhetünk is, ha éppen nem 30 °C és szikrázó napsütés van nap közben. 😀 A múlt héten még megörvendeztetett minket az indián nyár – vagy a “vénasszonyok nyara”, ahogy tetszik – és bizony a reggeli borzongatóan hűvös idő után sokszor váratlanul meleg volt nap közben. Egy ilyen nyáriasan meleg délután fotóztuk a legutóbbi szettet, de már őszi környezetben, őszi fényekkel és hangulatban.

Ez az összeállítás szándékomon kívül is eléggé trendkövetőre sikeredett: a bőrhatású szoknyával, a krokodilbőr mintás táskával és az idei ősz egyik abszolút trendszínével, a sárgával. A szoknya máris az egyik új kedvencemmé lépett elő: tudniillik eddig nem igazán találtam olyan ceruza fazonú szoknyát, amit jónak láttam magamon; a derekán lévő apró fodrokba pedig rögtön beleszerettem: olyan kis extra csavart adnak az egyébként klasszikus fazonnak, amit imádok. Ami a táskát illeti, már nagyon régóta vágytam egy közepes méretű sárga táskára, és lám, a napokban szembejött velem az egyik üzletben – nem is volt kérdés, hogy haza is jön velem. 😉
A felső némileg komfortzónán kívüli darab: általában a letisztultabb, egyszerűbb szabásvonalakat szeretem és virágmintás ruhákat is viszonylag ritkán viselek, de ebben a blúzban megfogott valami.

A fotók Óbudán készültek, a Krúdy-negyed környékén és a Szentlélek téren, a régi gimnáziumom előtt, ahol ilyenkor ősszel mindig szívesen sétálok. A képekért ezúttal is Kolonics Patríciát illeti a köszönet – jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Szoknya, blúz: Mohito
Táska: Stradivarius
Cipő: Mango
Fotó: Kolonics Patrícia
(facebookhttps://www.facebook.com/kolonicspatriciaphoto
instagram: https://www.instagram.com/kolonicspatriciaphoto )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük