Tippek

Miért van szükség stílustanácsadóra?

Miért van szükség stílustanácsadóra? Ha az alábbiak közül bármelyik pontban is magadra ismersz, akkor itt a válasz:

Tömve van a gardróbod,  mégis gyakran érzed úgy, hogy “nincs egy ruhád sem, amit felvehetnél”? Halmokban állnak a sminktermékek, amiket csak megvettél, de hozzájuk sem nyúltál? – Segítek, hogyan találd meg az egyedi adottságaidhoz illő darabokat, hogyan legyen átlátható és maximálisan kihasználható a ruhatárad. Megnézzük melyek azok a színek és fazonok, amelyek illenek hozzád, így csak olyan ruhákat és sminktermékeket fogsz meghagyni a gardróbodban, és később vásárolni, amik biztosan jól állnak.

Úgy érzed, a vásárlás és a mindennapi öltözködés nyűg, frusztrál, idegesít, ezért folyton ugyanazokat a ruhákat viseled, és a legjobb, amit mondasz öltözködéskor, az, hogy “Oké, elmegy…”?  – Én segítek neked, hogyan hozd ki a legjobbat magadból, finoman terelgetlek kifelé a komfortzónádból, hogy számodra is öröm és az önkifejezés egyik formája legyen az öltözködés. Együtt átnézzük a gardróbodat, kiszelektáljuk ami már nem kell, segítek abban, hogy a meglévő darabok közül mit mivel kombinálj. Ha szükséges, elmegyek veled vásárolni – ami gyors lesz, és hatékony, felesleges körök nélkül – és olyan darabokat szerzünk be, amelyek minden szempontból illenek hozzád, sőt, a meglévő ruháiddal is remekül kombinálhatóak. 

Szülés után most térsz vissza a munka világába és szükséged van egy kis gardróbfrissítésre, hogy újult erővel és megnyerő megjelenéssel kezdhess neki a régi-új kihívásoknak?  – Segítek neked újra felfedezni a benned rejlő lehetőségeket, és segítek, hogyan érezd magad magabiztosnak a munkahelyeden. Elmondom, hogyan kommunikálj az öltözködéseddel, mit viselj állásinterjún vagy megbeszélésen. 

Nem tudod, hogyan kombináld a meglévő ruháidat, és hogyan használd ki a ritkán hordott darabokat? – Teljes szetteket állítok össze Neked minden alkalomra, megmutatom, hogy mit mivel kombinálj, így maximálisan kihasználhatod a ruháidat és kiegészítőidet, míg a reggeli öltözködéssel eltöltött időt minimalizálhatod.

Munkahely váltás, előléptetés esetleg új munkakör előtt állsz? – Segítek neked kialakítani a saját, pozíciódhoz illeszkedő, professzionális stílusodat. Segítek összeállítani egy olyan ruhatárat, ami jól kombinálható, igényes és minden helyzetben megállja a helyét.

Ha a fentiek közül bármelyik problémát magadénak érzed, egyeztessünk egy időpontot, hogy Neked is segíthessek átalakítani a gardróbodat, kialakítani a saját stílusodat, megkönnyíteni a mindennapjaidat!

Elérhetőségek:

06 30 9475 875
info@truecolours.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük