Esküvői styling

Elhangzott az a bizonyos kérdés, és az eljegyzési gyűrű is felkerült az ujjadra? Gratulálok Neked, csodás időszak előtt állsz! Saját tapasztalatból tudom azonban, hogy még a legfelkészültebb menyasszonynál is eljön az a pillanat, amikor elveszik a fehér különböző árnyalataiban, a tüll- és csipkerengetegben, a csodásabbnál csodásabb kiegészítők tengerében, és úgy érzi, elkél a szakértői segítség. Itt jövök én a képbe egy személyre szóló, teljes körű esküvői stílustanácsadó csomaggal.
Első körben egy színelemzés keretében megnézzük, milyen árnyalatú fehér a tökéletes számodra, valamint hogy a menyecskeruhád színét illetően miben érdemes gondolkodnod. Ha esetleg hajszínfrissítésen is gondolkodnál a nagy nap előtt, megbeszéljük, milyen árnyalatok az ideálisak számodra. Egy boldog menyasszonyt egy szép smink még ragyogóbbá tesz, de ilyenkor különösen fontos, hogy a smink színeiben is hozzád illő legyen, harmonizáljon a természetes tónusaiddal, hogy a lehető legszebb lehess az esküvődön.
Megbeszéljük azt is, hogy milyen kiegészítők illenek leginkább Hozzád, az esküvő és a ruhád stílusához, valamint beszélünk az arcformádhoz leginkább illő frizuráról és ékszerekről.
Ezután megnézzük, hogy milyen testalkat típusba tartozol, ami fontos ahhoz, hogy a számodra legelőnyösebb fazonú és anyagú ruhát választhasd ki. Átbeszéljük a különböző ujjhosszak, szoknyaformák és dekoltázsok jellemzőit és megnézzük, számodra melyik a legideálisabb.
Mindezek ismeretében megígérhetem, hogy magabiztos és gyönyörű menyasszonyként állhatsz oltár elé!

Az esküvői styling csomag ára: 37.000 Ft